default_mobilelogo

Smo zastopniki za podjetje Greiff!

Greiff pomeni več kot 200 let kakovostnih oblačil. Od samega začetka se posvečajo visoki kakovosti, ustvarjalnosti in inovativnosti. Bogate izkušnje omogočajo, da združujejo modo in trende z najnovejšimi tehnologijami. To znanje je podlaga za stalen razvoj in izboljšanje izdelkov. Naša zgodovina kaže, da je Greiff popoln partner za visoko kakovost ter modne in funkcionalne delovne obleke.

CORPORATE WEAR - Poslovna moda.
Je linija poslovnih oblačil svetovno priznanega nemškega proizvajalca GREIFF in je namenjena najširšemu krogu podjetij, ki se svojim strankam in partnerjem želijo predstaviti v najlepši luči. Linija je popolna kombinacija funkcionalnosti in mode, ki jo zahteva sodobno poslovno oblačilo. Na voljo so vam oblačila za oba spola z edinstvenim, tipiziranim asortimanom velikosti in množici različnih barv.

Modeli NEUE BASIC in PREMIUM skupaj s srajcami, bluzami in modnimi dodatki tvorijo popoln izbor za vaše podjetje.

Vsi artikli, ki vam jih ponujamo so vedno na zalogi, kar pomeni, da je rok izdobave do vas 7 delovnih dni in brez količinskih omejitev. Zagotavljamo vam odličen servi, konkurenčne cene ter servisiranje vaših modelov naslednja 4 leta.

 

 Oglejte si predstavitveni video kolekcije Corporate 2019/20

 

Oglejte si nekatere modele kolekcije Corporate

 

Oglejte si katalog kolekcije Corporate:

 

 

Kontaktirajte nas

Kontaktna oseba: Žunko Ivan
Telefon: 02 331 24 23
Faks: 02 331 24 23
Mobitel: 040 90 90 99
 E-pošta: zunko.ivan@siol.net