Gastro
Moda

Linija oblačil za vse gostince. Od bistrojev, restavracij, hotelov in za vse tiste, ki se profesionalno ali kot hobi ukvarjajo z gastronomijo.

Oblačila za hotele in gostinstvo

V gastronomiji kot v hotelirstvu mora biti vse popolno - tudi oblačila. Ne samo, da morajo oblačila biti elegantna in modna, morajo izpolnjevati tudi najvišje zahteve glede kakovosti in udobja. To velja za hotele in nastanitve ter vse tipe restavracij, bistrojev, kavarn in kuhinj.
Naša kolekcija CUISINE ima vse lastnosti, ki so pomembne za nenehno uporabo v kuhinji.
Naša kolekcija SERVICE zagotavlja eleganten in profesionalen videz vašemu osebju, ki so v stiku z gosti.
Gastro Moda navdušuje s svojo opremo, kakovostjo obdelave in odličnimi negovalnimi lastnostmi - in to v skoraj neomejeni izbiri modelov.

CUISINE

Recept za uspeh naših kuhinjskih oblačil je preprost - kot bi moral biti v kuhinji, se uporabljajo samo najboljše sestavine.
Najboljše bombažne lastnosti so uporabljene v kuharskih jaknah kolekcije CUISINE EXQUISIT.
CUISINE PREMIUM ponuja inovativne in ultra moderne kose.
Vsi, ki ne gledate samo na kakovost, temveč tudi na ceno, boste našli pravi recept v CUISINE BASIC.

SERVICE

Ne glede na to, kako turbulentno postane v zakulisju, naša kolekcija SERVICE naredi vso razliko. Tako v kakovosti kot v izdelavi.

SHIRTS & BLOUSES

V kombinaciji z našo kolekcijo SERVICE vam ponujamo pestro izbiro srajc in bluz, ki popolnoma zaokrožijo sliko.

SHIRTS

Super fina in elastična kakovost bombaža preprosto naredi razliko. Naše majice in polo majice za moške in ženske to dokazujejo. Ponujajo nepozabno izkušnjo za kožo, hkrati pa so funkcionalna in zračna.

Oglejte si predstavitveni video kolekcije Corporate Wear

GREIFF Gastro Moda

Gostinska oblačila, ki zadovoljijo posebno visoke zahteve v kuhinji in strežbi. Visokokakovostni materiali, optimalna izdelava in dolgotrajnost z odličnimi negovalnimi lastnostmi.

crossmenuchevron-up