Corporate
Wear

Poslovna oblačila namenjena najširšemu krogu podjetij, ki se svojim strankam in partnerjem želijo predstaviti v najlepši luči.

Zakaj se odločiti za poslovno obleko?

Vse več podjetij se dan danes odloča za uporabo poslovne obleke, ker cenijo privlačen in enoten videz. Poslovna obleka med zaposlenimi tudi krepi občutek skupnosti in poveča njihovo samozavest.

S ponudbo ''Corporate Wear'' vam ponujamo največji ''na zalogi'' program poslovnih oblek v Evropi. Na voljo je za ženske in moške in se ponaša z modularnim sistemom z neskončnim številom možnih kombinacij. Naše kolekcije PREMIUM, MODERN, CASUAL in BASIC ponujajo idealno kombinacijo mode in funkcij, ki ustrezajo najrazličnejšim zahtevam. To dosegajo ob izjemnem razmerju med ceno in zmogljivostjo.

Poslovne obleke podjetja GREIFF navdušujejo s svojimi lastnostmi, detajli obdelave in neprekosljivimi negovalnimi lastnostmi. Sodobni in inovativni materiali zagotavljajo udobje nošenja in optimizirajo prileganje kroja.

PREMIUM

Kolekcija PREMIUM je namenjena za prefinjene storitve. Prepričljiva je zaradi kakovostnega videza in brezčasnega kroja.
Modni kroji in linije so prav tako impresivne kot popolna izdelava in kakovost raztegljivosti vlaken. Je še posebej trpežna in enostavna za nego. Ponuja edinstveno izbiro modularnega sistema v treh različnih krojih, z 27 modeli v do šestih barvah. Popolnoma se lahko kombinira z našo kolekcijo srajc in bluz v najboljši kakovosti bombaža.

MODERN 37.5

Kolekcija MODERN je aktualna in v skladu s časom glede funkcionalnosti in videza. V kombinaciji z novo tehnologijo 37,5 ameriškega podjetja Cocona - nova vrsta tkanine odlično deluje z vašo kožo, ohranja mikroklimo med telesom na idealni telesni temperaturi in učinkovito vpija vlago. To zagotavlja boljše in dolgotrajno počutje, ki poveča zmogljivost. Ponujamo množico možnih kombinacij. Izbira dveh krojev v petih barvah in 15 različnih modelov.

CASUAL

Naša kolekcija CASUAL je odlična kombinacija ležernosti in posla. Športni jopiči in jopiči s posebno kontrastno notranjostjo so kombinirani z ženskimi hlačami in moškimi hlačami s 5 žepi. Vsi modeli so narejeni iz elastičnega bombažnega gabardina in so popolnoma pralni.

BASIC

Kolekcija BASIC se uporablja povsod, kjer je stres še posebej velik. Pri prevoznikih, varnostnih službah ali v gostinstvu. Modularna zbirka dvanajstih modelov v treh barvah ponuja nešteto možnosti kombinacij. Vsi modeli so izdelani iz trpežne pralne mešanice deviške volne, poliestra in elastana, odbijajo pa tudi vodo in umazanijo. Optimalno prilagojeni vaši uporabi.

SHIRTS

Kolekcija SHIRTS ponuja koži prijazne srajce in polo majice, ki se uporabljajo, kadar je potreben dobro urejen videz podjetja.

KNIT

Ostanite z nami v območju udobja s kolekcijo KNIT. Kolekcija pletenin združuje udobno prileganje s kakovostjo enostavne oskrbe - zahvaljujoč visokokakovostnim in stabilnim deviškim volnenim poliakrilnim vlaknom. Na voljo so puloverji, jopice in brezrokavniki v brezčasni izbiri barv, ki ustrezajo vašemu profilu podjetja.

Oglejte si predstavitveni video kolekcije Corporate Wear

GREIFF Corporate Wear

Je popolna kombinacija funkcionalnosti in mode, ki jo zahteva sodobno poslovno oblačilo.

crossmenuchevron-up